Vloeren

Een mooie vloer kan echt sfeer brengen in uw woning of bedrijf. Voor iedere wens bieden wij een passende vloer. Correct Woningstoffering adviseert u graag voor elke ruimte waar comfort en sfeer gewenst is!

PVC Vloeren

LIJM PVC vloeren worden veel gebruikt voor woningen, kantoor, winkels en zelfs in de horeca. Een lijm PVC vloer is ideeal. De vloer is onderhoudsvrij, slijtvast, perfect voor vloerverwarming en makkelijk schoon te maken. Wij hebben de beste PVC vloeren voor u. Van eiken houten visgraat tot betonlook. Bekijk onze collectie pvc vloeren in onze showroom.

PVC vloeren zijn super sterk en zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. PVC is geluiddempend en in veel uitvoeringen beschikbaar. De vloer is sterk en duurzaam, heeft voelbare structuren en is onderhoudsvriendelijk.

Wij leveren o.a.:
• Beautifloor
• Safier
• Moduleo
• Quickstep
• Gelasta

Wij komen vrijblijvend bij u langs met onze collectie, maar u kunt ook op afspraak een kijkje nemen in onze showroom.

Laminaat

Laminaat is beschikbaar in veel structuren, patronen, en plankformaten. De vloer is onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming en altijd sfeervol.

Wie van een zachte vloer houdt, kiest voor tapijt. Wij leveren diverse kleuren en structuren voor alle ruimtes in uw huis. Tapijt is geluiddempend, veilig en comfortabel en ook geschikt op trappen.

Bij ons kunt u terecht voor diverse vloeren zoals:

  • Laminaat
  • Tapijt
  • Vinyl
  • PVC

Tapijt

Tapijt in de woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes creëert een prettige woonomgeving. Tapijt is sfeervol, aangenaam en huiselijk. Het voelt zacht aan en is altijd warmer ten opzichte van een harde vloer. De natuurlijke geluiddemping zorg voor minder lawaai bij voetstappen of geluiden van de buren. En de kans op uitglijden is aanzienlijk kleiner. Correct Woningstoffering levert o.a. Parade en Bonaparte tapijt.

Deurmatten

Iedereen die bij u binnenstapt brengt vuil met zich mee. Inloopvuil veroorzaakt extra schade aan uw vloer. 
Onze deurmatten stopt 90% van het binnengelopen vuil en vocht. 
Wij leveren buiten- en binnenmatten in standaard afmeting en/of op maat gesneden.

Uiteraard leveren wij droog- en schoonloopmatten van zeer goede kwaliteit in verschilende kleuren en maten.

Maatwerk

Heeft u twijfels over de vloer die u wilt kopen? Een vloer is bepalend voor het interieur. Wij komen vrijblijvend bij u langs met vakkundig advies. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.

Bij ons geen lange wachttijden. Wij komen gratis inmeten. En hebben een groot assortiment in vloeren.

Heeft u interesse in een PVC vloer? En heeft u een ouder huis met houten vloeren? Dan wordt de vloer eerst vlak gemaakt met een MDF ondervloer. Vervolgens wordt de PVC erop gelijmd.

Bij betonnen en zandcement vloeren brengen wij eerst een egaline laag aan. Hier wordt de PVC vloer op gelijmd. Deze methode is ideaal in combinatie met vloerverwarming.

De vloer kan worden afgewerkt met plinten in alle soorten en maten.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Adres

Haaswijkweg West 96
3319 GE  DORDRECHT

Telefoon

+31 (0)6 54907046

E-mail

info@nieuwevloeren.nl